GO! Memorandum 2019 - 2024

Ferme publicaties voor een krachtig beleid

Het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap – kort en daadkrachtig bekend als het GO! – werkt voortdurend aan het onderwijs van de toekomst. Onderwijs is het krachtigste wapen om de wereld van morgen te veranderen. Elke vijf jaar bundelt het GO! zinvolle voorstellen aan de Vlaamse regering in een Memorandum en een Eisencahier.

Een schat aan informatie bondig gebundeld

Een intensief participatietraject dat vele maanden duurde en waaraan vele duizenden onderwijsprofessionals, leerlingen en ouders hadden meegewerkt, leverde een gigantische schat aan informatie op. Om die uit te puren, te structureren en in een wervend en mooi ogend beleidsdocument te vertalen, werkte het GO! voor het Memorandum 2019-2024 en het Eisencahier samen met Xpair.

Met een hart voor de lezer en de natuur

De Indrukkerij ontfermde zich over de druk en distributie van de magazines. De keuze viel op een handig en opvallend vierkant formaat. Het ecologisch kwaliteitspapier nodigt uit om het Memorandum en het Eisencahier vaak te consulteren.
Het GO! op zijn mooist

Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het GO!, en de leden van de raad van bestuur passeerden naar aanleiding van het Memorandum en het Eisencahier voor de lens van PiXpair.

Xpair staat in voor strategie, copy, bedrijfsfotografie, infografieken, design, lay-out, drukwerk.

XAMPLES

Beaufort

100 SNOW magazine

De mooiste zoektocht van Vlaanderen

ETION newspaper supplement

Knack Historia

Laakdal Leeft

Memorandum Gemeenschapsonderwijs

NotaBene

Notarius

Witte Goud en Groene Gordel


MAGAZINIERS

PIXPAIR

UNDERCOVER

INDRUKKERIJ

CROWL

XPAIR.BE

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Push to partner up