GROOTouders

Met een groot hart voor kleinkinderen

 Elke dag zet de Gezinsbond zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Alle gezinnen, dat betekent: grote en jonge gezinnen, grootouders, gezinnen met één of meerdere kinderen, éénoudergezinnen, nieuw-samengestelde gezinnen, kwetsbare gezinnen, gehuwden of samenwonenden… niemand valt uit de boot.

Om de 250.000 gezinnen die lid zijn op maat te bedienen, ontwikkelde de Gezinsbond een brede waaier aan nieuwsbrieven en magazines die verhalen en informatie aanreiken die aansluiten bij elke levens- en opvoedingsfase.

Behalve het alombekende magazine De Bond is er sinds 2019 ook GROOTouders. Bomvol boeiende en herkenbare verhalen, speciaal voor grootouders met een groot hart voor hun kleinkinderen. GROOTouders verschijnt om de drie maanden. In elk magazine loopt een rode draad en vertellen bekende en onbekende – maar altijd interessante – Vlamingen honderduit over wat het betekent om grootouder te (mogen) zijn. Verhalen die De Magaziniers mee helpen vertellen.

In nauw overleg met de hoofdredactie en alle medewerkers verzorgen De Magaziniers ook de eindredactie van het Magazine voor GROOTouders.

Xpair staat in voor redactie, eindredactie.

XAMPLES

Beaufort

100 SNOW magazine

De mooiste zoektocht van Vlaanderen

ETION newspaper supplement

Knack Historia

Laakdal Leeft

Memorandum Gemeenschapsonderwijs

NotaBene

Notarius

Witte Goud en Groene Gordel


MAGAZINIERS

PIXPAIR

UNDERCOVER

INDRUKKERIJ

CROWL

XPAIR.BE

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Push to partner up