Jaarverslagen

Elk jaar in tekst en beeld

Voor elk bedrijf is jaarlijks de balans maken meer dan een fait divers. Daarbij zijn cijfers belangrijk, maar volgens De Magaziniers zijn jaarverslagen het uitgelezen moment om het verhaal achter die getallen te vertellen, om een inkijk te geven in wat een organisatie zo uniek maakt.

Magazine voor Roularta

Geen droge oplijsting van cijfers en verwezenlijkingen. Wél een interessant jaarverslag in magazinevorm voor Roularta. Want hoe leg je beter uit wat het voorbije jaar betekent voor het mediabedrijf dan in interessante interviews met nog interessantere mensen? Want ambiance en werklust laten zich niet meten in cijfers, wel in gesprekken met medewerkers. Medewerkers die bovendien maar wat graag in hun natuurlijke habitat poseerden voor onze huisfotograaf.

Benieuwd naar het jaarverslag?

Plooibaar voor VERA en Mariaziekenhuis

Voor Vlaams-Brabants steunpunt voor e-government VERA is ‘samen’ het codewoord. Het Mariaziekenhuis in Pelt zweert al jaar en dag bij warme zorg. Twee steunpilaren die in het jaarverslag vertaald worden in tekst en beeld. Ook hier geen ellenlange opsommingen en borstgeroffel, maar fijne realisaties, concrete samenwerkingen en verhalen die in infografieken vorm krijgen. In een beeldtaal die elke organisatie typeert.

Xpair staat in voor redactie, infografieken, fotografie, design, lay-out.

XAMPLES

Beaufort

100 SNOW magazine

De mooiste zoektocht van Vlaanderen

ETION newspaper supplement

Knack Historia

Laakdal Leeft

Memorandum Gemeenschapsonderwijs

NotaBene

Notarius

Witte Goud en Groene Gordel


MAGAZINIERS

PIXPAIR

UNDERCOVER

INDRUKKERIJ

CROWL

XPAIR.BE

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Push to partner up