Magazine Recto Verso

RECTO VERSO

Voor en achter de schermen van sociale ondernemingen

 

Meer dan 400.000 Vlamingen werken in de social profit en dragen zo hun steentje bij aan een betere en warmere samenleving. Ze zijn actief in de gezondheidszorg, welzijnszorg, socioculturele sector, sector van de aangepaste tewerkstelling en de mutualiteiten.

De interprofessionele werkgeversorganisatie Verso verenigt, verdedigt en versterkt sociale ondernemingen om hun maatschappelijke, economische en ecologische impact te vergroten.

 


 Vergeet ‘saai’

Die ambitie maakt Verso onder meer waar met het magazine Recto Verso. Vergeet ‘saai vakblad’, want Recto Verso is een toegankelijk, verrassend en creatief magazine dat alle medewerkers in de sociale ondernemingen helpt om zijn/haar werk beter en nóg liever te doen. Door het delen van verhalen en best practices, door het aanreiken van tips & tricks voor zowel directiekamer als werkvloer, door het aanreiken van relevante diensten en opleidingen…

Met de gebruikelijke journalistieke flair en gewapend met een über-gezonde dosis nieuwsgierigheid, vertelt Xpair de grote en kleine verhalen voor en achter de schermen van sociale ondernemingen. Storytelling die het hart raakt en het hoofd uitdaagt.

 

Verso is

Verso groepeert vijftien federaties: CM, Groep Maatwerk, Solidariteit voor het Gezin, Liberale Mutualiteit, Socialistische mutualiteiten, De Neutrale Ziekenfondsen, Onafhankelijke ziekenfondsen, Rode Kruis Vlaanderen, Sociare, SOM – federatie van sociale ondernemingen, SOVERVLAG, Vlaams Welzijnsverbond, Wit-Gele Kruis, Zorggezind en Zorgnet-Icuro.

https://verso-net.be/

 

Xpair staat in voor 


  Bekijk het volledige magazine

XAMPLES

Beaufort

100 SNOW magazine

De mooiste zoektocht van Vlaanderen

ETION newspaper supplement

Knack Historia

Laakdal Leeft

Memorandum Gemeenschapsonderwijs

NotaBene

Notarius

Witte Goud en Groene Gordel


MAGAZINIERS

PIXPAIR

UNDERCOVER

INDRUKKERIJ

CROWL

XPAIR.BE

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Push to partner up