NotaBene

Lifestyleblad over de sleutelfases in het leven

Branded journalism. Custom content. Call it what you will. It’s a damn good magazine. Feit is dat Fednot (de Federatie van het Notariaat) relevante content in de juiste context brengt in het lifestylemagazine NotaBene (°2017). Leest u dat goed: notariaat en lifestyle in één en dezelfde zin? Welzeker. NotaBene streelt het oog en prikkelt de geest.

Dat de notaris een maatschappelijke rol vervult die méér is dan de verplichte passage voor wie een woning koopt of een erfenis ontvangt, is te weinig bekend bij het brede publiek. Bij zowat elke sleutelfase in het leven, zorgt meneer de notaris voor een grote meerwaarde. Hupsa: weer een vooroordeel. Want meneer de notaris is steeds vaker mevrouw de notaris.


Caleidoscoop van boeiende verhalen

NotaBene bindt niet de strijd aan tegen die en andere hardnekkige vooringenomenheden  – het magazine is veel meer dan een captatio bene volentiae die gunstig moet stemmen. Het is een caleidoscoop van boeiende verhalen van interessante mensen en praktische tips. NotaBene gaat over de liefde. NotaBene gaat over ondernemen. Over kopen en verkopen, erven en schenken… Kortom over het leven van wieg tot - helaas staat dat lot ons allen te wachten - einde verhaal.

Nieuw imago

Xpair bewijst met NotaBene de kracht van journalistieke storytelling – een begrip dat al te vaak klinkt als een holle frase. Het notariaat ondergaat een gedaanteverandering en verdient een nieuw imago. Dat je nodig en relevant bent, predik je niet van de kansel. Dat doe je door te vertellen en te tonen hoe je het verschil maakt. In NotaBene, bijvoorbeeld, een mooi staaltje straffe co-creatie.


Xpair staat in voor strategie, concept, design, copy, redactie, fotografie, infografieken, lay-out, drukwerk.

XAMPLES

Beaufort

100 SNOW magazine

De mooiste zoektocht van Vlaanderen

ETION newspaper supplement

Knack Historia

Laakdal Leeft

Memorandum Gemeenschapsonderwijs

NotaBene

Notarius

Witte Goud en Groene Gordel


MAGAZINIERS

PIXPAIR

UNDERCOVER

INDRUKKERIJ

CROWL

XPAIR.BE

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Push to partner up