Trappist Tribute

Wereld vol smaak en beleving in tekst en beeld

Trappistenliefhebbers en nieuwsgierigen warm maken voor de wondere wereld van trappisten. Dat is het doel van de Trappist® Tribute box én de communicatie daarrond. Voor dat eerste staat Trappist Tribute zelf garant. In dat laatste zetten De Magaziniers graag hun tanden, met brochures in minimagazinevorm.

De wereld van trappisten vertalen naar papier, dat doen De Magaziniers met een duik in de geschiedenis en verhalen waar smaak en goesting van afspatten. De gids bij elk trappistenbier vertelt het – vaak hobbelige – parcours van de trappistenmonniken. In elke gids lees je ook welk gerecht het beste bij je gistdrank past en licht foodpairingsexpert Wim Swimmen het waarom toe achter die hemelse combinatie. Biermaster Jef Van den Steen leert je alles over de smaak van het bier. En als je jezelf ook bierkenner wil wagen, gebruik je de invulblaadjes die je in de boxen vindt – lay-out eveneens door De Magaziniers.

In tekst én beeld

Het verhaal van de trappisten beperkt zich niet tot enkel tekst en geschiedenis. Aangezien een beeld nog steeds meer zegt dan duizend woorden, zorgen De Magaziniers ook dáárvoor. Smakelijke beelden van spijs en drank, dronebeelden om U tegen te zeggen en nooit eerder vertoonde achter-de-schermfoto’s in een lay-out die doet verlangen naar een momentje met een Trappist® in de hand.

Xpair staat in voor copy, redactie, fotografie, dronebeelden, design, lay-out, drukwerk.

XAMPLES

Beaufort

100 SNOW magazine

De mooiste zoektocht van Vlaanderen

ETION newspaper supplement

Knack Historia

Laakdal Leeft

Memorandum Gemeenschapsonderwijs

NotaBene

Notarius

Witte Goud en Groene Gordel


MAGAZINIERS

PIXPAIR

UNDERCOVER

INDRUKKERIJ

CROWL

XPAIR.BE

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Push to partner up