Vakantie in eigen stad. De zomer van 2020 in Leuven

Vakantie in eigen stad

De zomer van 2020 in Leuven

 

De grote vakantie van 2020 wordt memorabel. Na de lente-in-lockdown lonkt de zomer. En in veel gevallen vervangt een groot verlof dicht bij huis, een staycation, de traditionele valiezenkoers. Jammer? Nee. Joepie!

 

’t Is niet van moetens, ’t is van mogens. De toerist uithangen in eigen stad? Een trip naar eigen city? Wat een voorrecht! Zeker voor wie in een veelzijdige, kleurrijke en sympathieke stad als Leuven woont.

 

Xpair bedacht en co-creëerde met de stad Leuven een vakantiegids voor een reis naar eigen stad. Een soort do-it-yourself-vakantieboek, waarin je al wandelend, fietsend, zoekend, knutselend, ravottend, lekkerbekkend, kleurend, lezend, lachend… Leuven (her)ontdekt. Noem het een ontdekkingstocht. Of een stadssafari.

 

Vakantie in eigen stad belandt in alle bussen van Leuven en zijn deelgemeenten. De trouwe bondgenoot voor een geslaagde congé-in-eigen-city is door zijn interactiviteit ook de smaakmaker voor De Zomer van 2020, een zalig programma vol kleine, coronaproof evenementen.


  Bekijk het magazine


Je verkenningstocht door Leuven begint hier.

 

XAMPLES

Beaufort

100 SNOW magazine

De mooiste zoektocht van Vlaanderen

ETION newspaper supplement

Knack Historia

Laakdal Leeft

Memorandum Gemeenschapsonderwijs

NotaBene

Notarius

Witte Goud en Groene Gordel


MAGAZINIERS

PIXPAIR

UNDERCOVER

INDRUKKERIJ

CROWL

XPAIR.BE

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Push to partner up