Vision without Execution is Hallucination

[THOMAS ALVA EDISON]

WIE ZIJN WIJ?

Xpair is een netwerk van gedreven communicatieprofessionals
Sharing your story & creating connection

WIJ zijn creatieve communicatiestrategen met inhoud. Vol goesting om te ontdekken wat jou uniek maakt en jouw passie punch te geven.

WIJ halen alles uit de kast om jouw verhaal vernuftig te maken en de klik te maken met jouw klanten. Verhalen die beklijven. Voor relaties die blijven.

WIJ zijn geen hallucinatie.

Wij zijn

VISION

Is je merk sterk?
Wat is je verhaal?
Hoe creƫer je impact?

Wij denken in

STRATEGY

Wij zijn

XECUTION

Verhalen die het verschil maken
Coole grafische ontwerpen
Xpressieve fotografie, video en animatie

Wij doen

CONTENT & CREATIVITY

XPAIR-IENCE THE DIFFERENCE

XAMPLES

De wondere historie van de trein (EUROPALIA Arts Festival)

De veerkracht van sociale ondernemingen

Raymonda. Magazine voor een monument

Turbo op toerisme in Vlaanderen

Het Accent

Feest! De nieuwe Hélaba is er

Vakantie in eigen stad

NotaBene

XPAIR POWERHOUSE

MAGAZINIERS

Verhalen die leiden in magazines die verleiden. Gedrukt. Digitaal. Als multimedia app.

PIXPAIR

Verwen je ogen met de Xpressieve kracht van piXpair.

COVERTOCOVER

Covertocover covert elke stap bij creatie en realisatie van boeken, bedrijfsbladen, jaarverslagen en magazines. Kies het totaalpakket of een specifieke dienst.

INDRUKKERIJ

Indruk in druk. Een full service voor impactvolle publicaties in pitch perfect print.

CROWL

Maak kennis met de slimste uil op het internet en bouw je eigen site. Of ga voor een kant-en-klare wwwow! Schandalig gebruiksvriendelijk en een topper in zoekresultaten.

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Neem contact op

NIEUWS

De wondere historie van de trein (EUROPALIA Arts Festival)

Lees meer

Nieuwe toekomst voor een erfgoedparel

Wat doe je met de vele kerken, abdijen en kloosters die Vlaanderen rijk is, als de laatste religieuzen de poort achter zich dicht trekken? Hoe geef je religieus erfgoed een nieuwe toekomst met respect voor het verleden en ‘de ziel van de plek’?

Lees meer

HUP! – het magazine dat je in beweging brengt

HUP! (°2021) is het hupse magazine van Gezinssport Vlaanderen dat gezinnen aanspoort om in beweging te komen en te blijven Het ledenblad verschijnt viermaal per jaar

Lees meer

Belgian Health Pioneers

‘Belgian Health Pioneers’ is de verhelderende video- en podcastreeks die we realiseerden samen met en voor Galapagos. We spraken met pioniers in de reumatologie – en daarin behoort België tot de wereldtop – over de toekomst van het onderzoek en de behandeling van reuma.

Lees meer

Raymonda. Magazine voor een monument

Een personality magazine als orgelpunt van een bijzondere loopbaan. Raymonda kijkt met een speelse blik terug op de verwezenlijkingen van Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van GO!

Lees meer

Turbo op toerisme in Vlaanderen

Een straf magazine met straffe maatregelen en straffe mensen die het toerisme in Vlaanderen weer zuurstof geven. Met veel goesting gemaakt in opdracht van en samen met Toerisme Vlaanderen. Corona gaf de toeristische sector een knal voor de kop. De menselijke en economische schade is enorm – gelukkig is de ambitie en de daadkracht om terug recht te veren zo mogelijk nóg groter. Ontdek de beleids- en relancemaatregelen van minister Zuhal Demir die het toerisme een turbo geven en resoluut richting vergroening, verduurzaming, digitalisering en bewuster reizen stuwen. Laat je inspireren door de toeristische ondernemers en spelers die elk op hun manier de handen uit de mouwen steken om bezoekers uit binnen- en buitenland te laten kennismaken met de talrijke bezielde plekken die Vlaanderen rijk is.

Lees meer