Vision without Execution is Hallucination

[THOMAS ALVA EDISON]

WIE ZIJN WIJ?

Xpair is een netwerk van gedreven communicatieprofessionals
Sharing your story & creating connection

WIJ zijn creatieve communicatiestrategen met inhoud. Vol goesting om te ontdekken wat jou uniek maakt en jouw passie punch te geven.

WIJ halen alles uit de kast om jouw verhaal vernuftig te maken en de klik te maken met jouw klanten. Verhalen die beklijven. Voor relaties die blijven.

WIJ zijn geen hallucinatie.

Wij zijn

VISION

Is je merk sterk?
Wat is je verhaal?
Hoe creƫer je impact?

Wij denken in

STRATEGY

Wij zijn

XECUTION

Verhalen die het verschil maken
Coole grafische ontwerpen
Xpressieve fotografie, video en animatie

Wij doen

CONTENT & CREATIVITY

XPAIR-IENCE THE DIFFERENCE

XAMPLES

Noorderhart. Een warm hart voor onze patiënten

SPLASH

Vlaamse Parkinson Liga

De veerkracht van sociale ondernemingen

Raymonda. Magazine voor een monument

Turbo op toerisme in Vlaanderen

Het Accent

Feest! De nieuwe Hélaba is er

XPAIR POWERHOUSE

MAGAZINIERS

Verhalen die leiden in magazines die verleiden. Gedrukt. Digitaal. Als multimedia app.

PIXPAIR

Verwen je ogen met de Xpressieve kracht van piXpair.

COVERTOCOVER

Covertocover covert elke stap bij creatie en realisatie van boeken, bedrijfsbladen, jaarverslagen en magazines. Kies het totaalpakket of een specifieke dienst.

INDRUKKERIJ

Indruk in druk. Een full service voor impactvolle publicaties in pitch perfect print.

CROWL

Maak kennis met de slimste uil op het internet en bouw je eigen site. Of ga voor een kant-en-klare wwwow! Schandalig gebruiksvriendelijk en een topper in zoekresultaten.

XTRAORDINARY PARTNERSHIPS

Neem contact op

NIEUWS

SPLASH

Spetterend magazine zonder koudwatervrees Kajakkers, kanovaarders, suppers, wildwatervaarders, rafters, surfskiërs, freestylers… al wie een peddel vasthoudt in Vlaanderen heeft er een nieuw lijfblad bij: Splash, het magazine van Peddelsport Vlaanderen. Een lifestyleblad dat goesting geeft om het ruime sop te kiezen en dat tips geeft om weer aan de oever te komen. Persoonlijke verhalen, spannende avonturen langs mythische vaarroutes, sportieve exploten, toffe kampen… Splash heeft voor geen enkel onderwerp koudwatervrees. Samen met Peddelsport Vlaanderen laat Xpair Splash tweemaal per jaar te water.

Lees meer

Vlaamse Parkinson Liga en Xpair genomineerd voor Standaard Solidariteitsprijs

Met dit campagnebeeld voor de Vlaamse Parkinson Liga is Xpair een van de genomineerden voor De Standaard Solidariteitsprijs 2022. De wedstrijd geeft communicatiebureaus en non-profitorganisaties de kans om paginagroot hun boodschap uit te dragen. Het beeld vestigt de aandacht op de impact die de diagnose heeft voor de patiënt en diens omgeving. Uit de 20 genomineerde advertenties kiest zowel een jury als het publiek een winnaar. Stemmen kan van 15 tot en met 28 augustus.

Lees meer

Ons blad. Bijzonder talent in de schijnwerpers

Mensen met een verstandelijke beperking vinden dagopvang of woonondersteuning bij Wiric in Sint-Truiden. Praktische ateliers zorgen voor een zinvolle dagbesteding. In de beperking toont zich de meester. Wiric spaart kosten noch moeite om in de ateliers ieder talent te ontwikkelen: creatieve zielen creëren magnifieke kunstwerken, chef-koks bakken de beste bokkenpootjes en koken ’s winters lekker warme soep voor de stadsdiensten, groene vingers zetten hele hectaren (stads)grond in bloei.

Lees meer